Hvala, ker ste svoj čas namenili branju mojih vrstic.

 

Želim si, da bi tukaj našli zanimive izpovedi, se nasmehnili ob nenavadnih dejstvih in priporočili prijateljici odličen intervju. Želim se dotakniti lepote na mnogokaterih področjih -  lepota obraza in telesa in govoriti tudi o lepoti medsebojnih odnosov, uspehov, besed ter misli.  
Želim si, da bi tukaj našli uporabne nasvete, ki so mi jih zaupali usposobljeni strokovnjaki ali modrosti babic in tet.
Želim si, da bi se kdaj zamislili nad zapisanim, se strinjali ali mi močno nasprotovali. Želim si, da bi kdaj uporabili spodnji obrazec in poslali svoj predlog, željo, kritiko, idejo.

Želim si, da bi mi pomagali ustvarjati vsebine, ki vam bodo krajšale čas v čakalnici, med vožnjo ali popestrile trenutke, ki si jih vzamete zgolj zase.

...

Utile dulci - prijetno s koristnim!
Petra Kordiš

O urednici bloga Utile dulci

Za študij antropologije sem se odločila, ker me od nekdaj fascinirajo ljudje, njihovo obnašanje in kulturni vzorci. Tekom študija sem se za nekaj časa preselila tudi v francosko prestolnico, kjer sem opravljala obvezno prakso. Antropološko znanje sem se odločila nadgrajevati v okviru družinske sistemske terapije, kjer se od leta 2014 izobražujem o medčloveških odnosih ter komunikaciji znoraj sistemov, v katere smo ljudje vpeti. 

Nivo serotonina mi dvigne vonj prve jutranje kave, mahajoči repki in svoboda, ki jo občutim na palubi jadrnice pod visoko dvignjenimi jadri. Sem zelo radovedna, zato se zlahka zapletem v pogovor z neznancem in se s polnim kovčkom zapodim novim dogodivščinam naproti. Na popotovanjih me vedno spremlja fotoaparat, ki poskrbi za uokvirjene spomine iz različnih koncev sveta.

Verjamem, da se lepota manifestira skozi samozavest in notranje zadovoljstvo, kar je ključ do čudovite zunanjosti.

 

Za vsa dodatna vprašanja, predloge ali klepet ob kavi me kontaktirajte!

Imaš vprašanje ali predlog? Piši nam!