Juventina / Kontakt
  • Kontakt
  • VILHARJEV PODHOD 7
  • 1000 LJUBLJANA
  • SLOVENIJA

KONTAKTIRAJTE NAS

36 ÷ 12 =

Kontakt

Povetanje dojk sodi med najpogoste$e estetske operacije. je skupno ime za razlitne kirurke posege, ki imajo enak cilj: le0i in nar aven videz ter povetanje dojk v skladu s telesom.

Rez ob kolobarju je zelo dobro skrit, vendar ni primeren za vse bolnice.

Rez v pazduhi je primeren za ženske, ki ne želijo imeti brazgotin na dojkah.

  • Trajanje posega 60 minut

  • Anastezija ni potrebna

  • Hospitalizacija ni potrebna

  • Delovna aktivnost 7 – 14 dni

  • Športna aktivnost 3 – 6 tednov

Na osno vi anatomskih danosti in 2elje bolnice izberemo ustrezen silikonski vsadek. Dolotimo njegovo prostornino, obliko, pours ino in polnilo. Kirurko povetanje dojk obitajno opravimo v sploni anesteziji v bolninici ali strokovno usposobljenem centru. D ol2ina operacije je odvisna od izbire velikosti vsadka in natina vstave. Obitajno traja eno do dye uri. Izbrani kirurg naredi nekaj centimetrov dolg rez na mestu, ki ga pred posegom izbere z bolnico.

Najpogosteje izberemo rez v gubi pod dojko, ki je skrit v ko2ni gubi pod dojko in omogota dobro preglednost med operacijo ter p re prosto vstavo sil ikons kega vsadka.

Vs i rez i imajo svoje prednosti in slabosti, za posledico pa nekaj centimetrov dolgo brazgotino na ko2i, ki estetsko najvetkrat ni moteta. Ne glede na izbiro reza pa je pomem bno, da izberemo prim ere n polo2aj vsadka. Vsadke lahko med kirurkim po vetanjem dojk namestimo pod m letno 2Iezo (pod2lezna vstava) ali pod veliko prs no m Rico (podmRitna v stava). Pogosto se odlotimo za sodobno dvonivojsko vstavo (bipolanarn a ali >> dualpla in« ), pri kateri dobimo boVo obliko spodnjeg a pola dojke, zgorn ji del vsadka pa pre krijem oz mRico (rob vsadka ni viden ali tipen).

Zdrava koža naj bo prioriteta vsakega posameznika. Prisegamo na profesionalno nego kože proizvajalca ZO Skin Health,
ki jo je ustanovil svetovno znan dermatolog dr. Zein Obagi.

PREVERITE VEČ

PRIJAVA NA POSVET

Lepotni poseg je proces, ki zahteva veliko premišljenosti. Naše strokovno osebje pod vodstvom dr. Ahčana vam na individualnem posvetu predstavi celoten postopek, vas usmerja, pomaga vam pri odločitvah in odgovori na vsa vprašanja.
Ena od naših sedmih etičnih zavez se glasi: Pacienta temeljito seznanimo s potekom posega, pričakovanimi rezultati ter možnimi zapleti.

23 + = 25

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri