Juventina / Beauty / Krioterapija / Opis posega

Opis posega

Številni profesionalni športniki in zvezdniki (Usain Bolt, Daniel Craig, maratonski šampion Alberto Salazar …) uporabljajo krioterapijo kot hiter in učinkovit regeneracijski postopek za izboljšanje počutja in zmogljivosti po večjih psihofizičnih obremenitvah. Krioterapija celotnega telesa je neinvaziven in hiter (nekajminutni) postopek, ki poteka v posebni komori, kriosavni. V kriosavni telo obdaja zrak s temperaturo –140°C do -180° C, ki sproži celo vrsto odgovorov telesa. Ko vstopite v kriosavno, nenaden padec temperature stimulira termoreceptorje v koži, ti pa prenesejo signal v centralni živčni sistem, preko katerega se sporočilo prenese po celotnem telesu. Posledično telo poskuša regulirati telesno temperaturo s spremembo v krvnem obtoku. Ko izstopite iz kriosavne, se pospeši pretok krvi po celotnem telesu, s čimer se poveča oksigenacija tkiv in odstranjevanje toksinov. Mraz prav tako stimulira živčni sistem, da sprosti dobre endorfine in pripomore k zmanjšanju bolečine s stimuliranjem telesu lastnega protivnetnega sistema. 

Pred vstopom v komoro morate biti popolnoma suhi, oblečeni le v suhe nogavice, rokavice, spodnje perilo ali kratke hlače, odstraniti morate ves nakit. Čas terapije je do 3 minute, vaše telo pa je obdano z zrakom, ohlajenim na –140°C do -180° C. Med tretmajem mrzel zrak prodira le 0,5 mm v kožo, kar povzroči, da se površina kože ohladi na približno –1°C. Po 3 minutah je terapija zaključena, izstopite iz kriosavne in se oblečete.

Krioterapija je postala popularna pomoč pri hitrejši regeneraciji športnikov, pomlajevanju in revitalizaciji celotnega telesa ter tudi pri različnih težavah in bolezenskih stanjih.

Zdrava koža naj bo prioriteta vsakega posameznika. Prisegamo na profesionalno nego kože proizvajalca ZO Skin Health,
ki jo je ustanovil svetovno znan dermatolog dr. Zein Obagi.

PREVERITE VEČ

PRIJAVA NA POSVET

Lepotni poseg je proces, ki zahteva veliko premišljenosti. Naše strokovno osebje pod vodstvom dr. Ahčana vam na individualnem posvetu predstavi celoten postopek, vas usmerja, pomaga vam pri odločitvah in odgovori na vsa vprašanja.
Ena od naših sedmih etičnih zavez se glasi: Pacienta temeljito seznanimo s potekom posega, pričakovanimi rezultati ter možnimi zapleti.

41 − = 39

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri