Juventina / Beauty / Ličenje / Opis posega

Opis posega

Z ličenjem vsaka ženska poudari svoje prednosti in skrije morebitne pomanjkljivosti. Posebne priložnosti zahtevajo poseben make up, zato so na voljo različne tehnike ličenja. Izbirate lahko med dnevnim, maturanskim, svečanim in poročnim ličenjem.

Pred izbiro načina ličenja je zelo pomemben pogovor s stranko o njenih željah. Strokovnjak za ličenje s svojim delom in kakovostnimi kozmetičnimi izdelki poudari lepoto obraza ter ustvarja različne načine ličenja za različne priložnosti. Make-up mora biti namenski.

Zdrava koža naj bo prioriteta vsakega posameznika. Prisegamo na profesionalno nego kože proizvajalca ZO Skin Health,
ki jo je ustanovil svetovno znan dermatolog dr. Zein Obagi.

PREVERITE VEČ

PRIJAVA NA POSVET

Lepotni poseg je proces, ki zahteva veliko premišljenosti. Naše strokovno osebje pod vodstvom dr. Ahčana vam na individualnem posvetu predstavi celoten postopek, vas usmerja, pomaga vam pri odločitvah in odgovori na vsa vprašanja.
Ena od naših sedmih etičnih zavez se glasi: Pacienta temeljito seznanimo s potekom posega, pričakovanimi rezultati ter možnimi zapleti.

91 − = 89

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri