Opis posega

Tretma je zasnovan tako, da kožo čisti, obnavlja in navlaži. Začne se z nežnim vlažilnim čiščenjem in mikroeksfoliacijo, da se s kože odstrani površinska nečistoča. Z izvlečki murve, sladkega korena in planike, ki vsebujejo kojično in mlečno kislino, kožo posvetli, izboljša njeno teksturo in zmanjša pore.

Masaža obraza z ZO Aloe Hydra gelom s kumarami in kamilico se uporablja za hlajenje in sprostitev kože. Tretma zaključimo z nanosom preparata z DNK-encimi, vlaženjem in zaščito pred soncem, obogateno z naravnim melaninom. Koža je vidno čista, čvrsta, obogatena in zaščitena.

Tretma traja 60 minut

Za optimalne rezultate priporočamo uporabo preostalih izdelkov linije ZO Skin Health by Dr. Zein Obagi.

Zdrava koža naj bo prioriteta vsakega posameznika. Prisegamo na profesionalno nego kože proizvajalca ZO Skin Health,
ki jo je ustanovil svetovno znan dermatolog dr. Zein Obagi.

PREVERITE VEČ

PRIJAVA NA POSVET

Lepotni poseg je proces, ki zahteva veliko premišljenosti. Naše strokovno osebje pod vodstvom dr. Ahčana vam na individualnem posvetu predstavi celoten postopek, vas usmerja, pomaga vam pri odločitvah in odgovori na vsa vprašanja.
Ena od naših sedmih etičnih zavez se glasi: Pacienta temeljito seznanimo s potekom posega, pričakovanimi rezultati ter možnimi zapleti.

2 x = 8

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri