Opis posega

Z diamantno abrazijo poleg obnove kože omogočimo odstranitev nekaterih pigmentov, drobnih gubic, brazgotin in vplivamo na zožanje por.

Diamantno dermoabrazijo ali diamantni piling izvajamo tako, da s posebnimi diamantnimi konicami, ki so različnih frakcij, in z vakuumom drgnemo po predelu, kjer želimo izvesti piling. Postopek je neagresiven in neboleč, stranka se lahko po tretmaju vrne k vsakodnevnim dejavnostim.

Zdrava koža naj bo prioriteta vsakega posameznika. Prisegamo na profesionalno nego kože proizvajalca ZO Skin Health,
ki jo je ustanovil svetovno znan dermatolog dr. Zein Obagi.

PREVERITE VEČ

PRIJAVA NA POSVET

Lepotni poseg je proces, ki zahteva veliko premišljenosti. Naše strokovno osebje pod vodstvom dr. Ahčana vam na individualnem posvetu predstavi celoten postopek, vas usmerja, pomaga vam pri odločitvah in odgovori na vsa vprašanja.
Ena od naših sedmih etičnih zavez se glasi: Pacienta temeljito seznanimo s potekom posega, pričakovanimi rezultati ter možnimi zapleti.

+ 66 = 70

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri