Opis posega

InnoFacial je najmočnejši neagresiven dermoabrazijski sistem v kozmetični medicini, ki omogoča intenzivno nego, globinsko čiščenje, hranjenje in zaščito kože na enem mestu. Revolucionarni sistem poskrbi za celovito globinsko regeneracijo kože in vpliva na tvorbo novih kožnih celic. InnoFacial tretma je hiter, varen in neboleč.

 

Pri svojem delovanju uporabljamo dermatološko testirane serume in patentirano Infusion  soft ročko, s čimer vam kožo neinvazivno in brez iritacije razslojimo, brez stiskanja globinsko očistimo ter nahranimo in navlažimo. Proces je funkcionalno izpopolnjen, pomirjujoč za stranke in varen.  Vidni rezultati že po 1 negi!

 

InnoFacial postopek lahko aktivno vpliva na različno kožno problematiko istočasno, vključno z aknami, drobnimi gubicami, hiperpigmentacijo, neenakomernim tenom in zamašenimi porami. Tretma se priporoča tistim strankam, ki si želijo izboljšati teksturo in kvaliteto kože ter odstraniti manjše površinske nepravilnosti. InnoFacial tretma je hiter, neboloeč in varen za vse tipe kož.

 

Je edini vlažilni dermo-abrazijski postopek, ki pri svojem delovanju združuje 3 visoko koncentrirane aktivne serume, ki jih prilagajamo glede na različne tipe kož in kožno problematiko. Edinstvena tehnologija povezuje micro-sinapsno vacuumsko drenažo in patentirano Infusion Soft glavo, ki v krožnem toku tkivu dovaja kemijske elemente potrebne za razgradnjo odmrle povrhnjice, keratina, sebuma, toksinov in ostale nesnage, ki se nahaja na površju kože in v porah. Istočasno ko se izvajajo različni kemijski procesi v dermisu in epidermisu , vacuum preko mikro sinaps posrka vase tudi ves razkroj, ki je nastal pri mehanskem brušenju nepravilnosti na obrazu in vratu s pomočjo vrtljive hibridne glave.

 

Postopek je popolnoma varen tudi za občutljive, tanke in kuperozne kože, Rezultati Innofacial tehnologije prinašajo takojšnje in dolgoročne ugodnosti za zdravje kože, ki jih lahko vidite in občutite. Priporoča se serija 4 terapij v razmaku enega tedna.

Zdrava koža naj bo prioriteta vsakega posameznika. Prisegamo na profesionalno nego kože proizvajalca ZO Skin Health,
ki jo je ustanovil svetovno znan dermatolog dr. Zein Obagi.

PREVERITE VEČ

PRIJAVA NA POSVET

Lepotni poseg je proces, ki zahteva veliko premišljenosti. Naše strokovno osebje pod vodstvom dr. Ahčana vam na individualnem posvetu predstavi celoten postopek, vas usmerja, pomaga vam pri odločitvah in odgovori na vsa vprašanja.
Ena od naših sedmih etičnih zavez se glasi: Pacienta temeljito seznanimo s potekom posega, pričakovanimi rezultati ter možnimi zapleti.

÷ 3 = 3

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri