Opis posega

Nečista koža lahko predstavlja velik stres. Gladka koža je brez nepravilnosti naš lepotni ideal. Na nečisti koži se pojavljajo papule, pustule in komedoni. Prisotna je tudi srbečica, razdraženost in rdečica. Te težave so najpogosteje povezane z mastno kožo, lahko pa se razvijejo tudi pri drugih tipih kože, najpogosteje zaradi hormonskih sprememb, stresa ali kadar zaščitni kisli plašč ni popolnoma intakten. Za učinkovito nego nečiste kože sta nujna uravnavanje pH in izbira ustreznih učinkovin.

Z nego kožo  intenzivno očistimo, uravnamo pH. delujemo proti obstoječim in preprečujemo nastanek novih nečistoč, izboljša se tekstura kože, kožo globinsko navlažimo ter blažimo razdraženost in rdečico. Rezultat nege je očiščena, navlažena koža in lepši ten.

ANTI-AGE ULTIMATE LIFTING

Staranje kože – zelo kompleksna tema, ki je na žalost ni mogoče pojasniti v le nekaj besedah. Razlaga vzrokov, dejavnikov in posledic je pomemben del te teme. Tipi staranja kože: Kronološko staranje kože je biološki proces.. Spremembe na koži starostjo postajajo vidni znaki staranja na koži vse bolj opazni. Že konec 20-ih ali v začetku 30-ih let koža začenja izgubljati sijaj. Delitev celic se upočasni, koža pa se stanjša. Med 30. in 35. letom se pretok krvi upočasni, zaradi česar v koži pride do pomanjkanja kisika in hranilnih snovi. Skupaj s pigmentnimi spremembami zaradi izpostavljanja UV žarkom se začnejo pojavljati gubice. Linija BIODROGA MD ANTI-AGE ULTIMATE LIFTING je izjemna anti-aging nega. Vsebuje specialno, visoko učinkovito Novo Peptide³ tehnologijo in je skrivno orožje za nego kože. Visoko učinkovita nega z inovativno Novo Peptide3 tehnologijo vsebuje 3 bioaktivne peptide. Kompleks izboljša sintezo kolagena, podpira aktivnost kožnih celic in spodbuja njihovo obnavljanje. Izjemen anti-aging koncept ublaži linije in gubice, napne konture, izboljša gostoto kože in poskrbi za sijoč ten. Učinek nege je da ublaži linije in gubice, izboljša gostoto kože, elastičnost in prožnost, izboljša sintezo kolagena in preprečuje njegovo razgradnjo, poskrbi za lepši ten in koži povrne sijaj.

Zdrava koža naj bo prioriteta vsakega posameznika. Prisegamo na profesionalno nego kože proizvajalca ZO Skin Health,
ki jo je ustanovil svetovno znan dermatolog dr. Zein Obagi.

PREVERITE VEČ

PRIJAVA NA POSVET

Lepotni poseg je proces, ki zahteva veliko premišljenosti. Naše strokovno osebje pod vodstvom dr. Ahčana vam na individualnem posvetu predstavi celoten postopek, vas usmerja, pomaga vam pri odločitvah in odgovori na vsa vprašanja.
Ena od naših sedmih etičnih zavez se glasi: Pacienta temeljito seznanimo s potekom posega, pričakovanimi rezultati ter možnimi zapleti.

92 ÷ 23 =

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri