Opis posega

Tretma je primeren za oplemenitenje vseh tipov kože. Priporočamo ga osebam, ki želijo omehčati in pomladiti od sonca poškodovano kožo, ublažiti fine linije in statične kožne gube, stimulirati nastajanje kolagena, ublažiti pojavljanje pigmentnih madežev in hiperpigmentacij ter povečati odpornost kože.

Rezultati so vidni že po prvem tretmaju. Za izboljšanje tonusa kože in teksture, pa strankam priporočamo serijo 4 tretmajev v mesecu dni in nato enkrat mesečno za vzdrževanje kakovosti kože.

Za optimalne rezultate priporočamo uporabo preostalih izdelkov iz linije ZO Skin Health by Dr. Zein Obagi. Prvi tretma svetujemo 1–2 dni pred pomembnim dogodkom.

Tretma traja 30 minut

Zdrava koža naj bo prioriteta vsakega posameznika. Prisegamo na profesionalno nego kože proizvajalca ZO Skin Health,
ki jo je ustanovil svetovno znan dermatolog dr. Zein Obagi.

PREVERITE VEČ

PRIJAVA NA POSVET

Lepotni poseg je proces, ki zahteva veliko premišljenosti. Naše strokovno osebje pod vodstvom dr. Ahčana vam na individualnem posvetu predstavi celoten postopek, vas usmerja, pomaga vam pri odločitvah in odgovori na vsa vprašanja.
Ena od naših sedmih etičnih zavez se glasi: Pacienta temeljito seznanimo s potekom posega, pričakovanimi rezultati ter možnimi zapleti.

45 ÷ = 15

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri