Opis posega

S čiščenjem nežno odstranimo nečistočo, nato pa na kožo nanesemo izdelek Mikro-scrub, ki z nje odstrani ostanke nečistoče. Kombinacija kislin AHA in salicilne kisline pomaga pri regulaciji luščenja maščobe in oženja por. Masažo naredimo z nanosom gela brez olja s posebno mešanico hidratantnih faktorjev, maščobnih kislin in aminokislin. ZO bio-žveplova maska, ki zahvaljujoč evkaliptusu in kaolinu učinkuje antiseptično in razstrupljevalno, pospešuje okrevanje ter minimalizira nastajanje vnetnih procesov. Po tretmaju je koža pomirjena, očiščena in bolj zdravega videza.

Tretma zaključimo z nanosom izdelka z antioksidanti, DNK-encimi, hidratacijo in zaščito pred soncem, obogateno z naravnim melaninom, cinkovim oksidom in titanovim dioksidom za zmanjšanje brazgotin od aken. Koža je vidno čista in pomirjena.

Tretma traja 60 minut

Za optimalne rezultate priporočamo uporabo preostalih izdelkov linije ZO Skin Health by Dr. Zein Obagi.

Zdrava koža naj bo prioriteta vsakega posameznika. Prisegamo na profesionalno nego kože proizvajalca ZO Skin Health,
ki jo je ustanovil svetovno znan dermatolog dr. Zein Obagi.

PREVERITE VEČ

PRIJAVA NA POSVET

Lepotni poseg je proces, ki zahteva veliko premišljenosti. Naše strokovno osebje pod vodstvom dr. Ahčana vam na individualnem posvetu predstavi celoten postopek, vas usmerja, pomaga vam pri odločitvah in odgovori na vsa vprašanja.
Ena od naših sedmih etičnih zavez se glasi: Pacienta temeljito seznanimo s potekom posega, pričakovanimi rezultati ter možnimi zapleti.

+ 67 = 75

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri