Opis posega

Citratna, salicilna in mlečna kislina posvetlijo kožo ter zmanjšajo pore. Vlažilnemu čiščenju in blagi eksfoliaciji sledi pomirjajoča vitaminska masaža obraza. Za še močnejše posvetljevanje kože lahko uporabimo Ossential Skin Brightening Sheet Masque z arbutinom in zelenim čajem, ki zmanjšuje proizvodnjo čezmernega pigmenta kože in zagotavlja tkivu bogato vlažnost. Tretma zaključimo z nanosom učinkovitih ZO-preparatov z antioksidanti, koencimi in zaščito pred soncem, ki preprečuje nastajanje melanina in stimulira rast zdravih celic.

Tretma traja 60 minut

Zdrava koža naj bo prioriteta vsakega posameznika. Prisegamo na profesionalno nego kože proizvajalca ZO Skin Health,
ki jo je ustanovil svetovno znan dermatolog dr. Zein Obagi.

PREVERITE VEČ

PRIJAVA NA POSVET

Lepotni poseg je proces, ki zahteva veliko premišljenosti. Naše strokovno osebje pod vodstvom dr. Ahčana vam na individualnem posvetu predstavi celoten postopek, vas usmerja, pomaga vam pri odločitvah in odgovori na vsa vprašanja.
Ena od naših sedmih etičnih zavez se glasi: Pacienta temeljito seznanimo s potekom posega, pričakovanimi rezultati ter možnimi zapleti.

6 x 1 =

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri