Juventina / Baby / Storitve / Nadstandardne storitve

Zavedamo se,

pomena odgovornega starševstva in postavljamo skrb za zdravje vašega otroka na najvišje mesto. Zato bomo v ekipi sodelovali uveljavljeni strokovnjaki z bogatimi kliničnimi izkušnjami. Trudili se bomo za najvišji strokovni nivo in otroku prijazno obravnavo.

Staršem, ki so zelo obremenjeni in si želijo tudi dodatnih nadstandarnih storitev in ugodnosti, ki niso krite iz pravic obveznega zavarovanja , smo pripravili tudi dodatne storitve, ki so zajete v dva paketa.

Paket Brezskrbni starši osnovni (JUVENTINA baby basic)

in paket 

Brezskrbni starši napredni (JUVENTINA baby premium).


Za več informacij nam pišite na baby@juventina.si ali nas pokličete na +386 1 235 08 70

Zdrava koža naj bo prioriteta vsakega posameznika. Prisegamo na profesionalno nego kože proizvajalca ZO Skin Health,
ki jo je ustanovil svetovno znan dermatolog dr. Zein Obagi.

PREVERITE VEČ

PRIJAVA NA POSVET

Lepotni poseg je proces, ki zahteva veliko premišljenosti. Naše strokovno osebje pod vodstvom dr. Ahčana vam na individualnem posvetu predstavi celoten postopek, vas usmerja, pomaga vam pri odločitvah in odgovori na vsa vprašanja.
Ena od naših sedmih etičnih zavez se glasi: Pacienta temeljito seznanimo s potekom posega, pričakovanimi rezultati ter možnimi zapleti.

4 x 3 =

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri